”Eto'o kan försena Zlatans övergång”

FOTBOLL

Italiensk media: Laporta kan tänka sig ta bort kameruniern från affären

Eto'o strular i förhandlingarna med Barcelona.

Enligt Gazzetta dello Sport kan Barça-presidenten Joan Laporta tänka sig att ta bort kameruniern från affären och betala 75 miljoner plus Alexander Hleb för Zlatans tjänster.

Enligt Gazzettan vill Barcelona inte betala de fem miljoner euro som Samuel Eto'o kräver för att lämna klubben i förtid. Men det är inte bara pengarna som strular, Eto'o är enligt samma uppgifter mäkta förbannad på tränaren Pep Guardiola för dennes uttalanden i måndags när han förkunnade att "det vore bäst för alla om Eto'o lämnade".

Gazzettan skriver att Joan Laporta är villig att ta bort Samuel Eto'o ur ekvationen och betala 75 miljoner euro cash samt lånerättigheterna till Alexander Hleb i ett år för att få svensken till klubben.

Mycket talar för att det hela är ett spel för gallerierna. Enligt tidigare uppgifter till Sportbladet är det i nuläget helt osannolikt att bytesaffären inte skulle bli av, det enda reella hotet är att Zlatans handledsskada som han ådrog sig mot Chelsea tidigt i morse skulle vara allvarlig.

I stället ryktas det om att Samuel Eto'os agen Josep Maria Mesalles just nu befinner sig i Milano på nytt för att slutföra affären.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A