Uppgifter: Barça i Milano för att förhandla om Zlatan

FOTBOLL

Enligt uppgift befinner sig Barcelonas president Joan Laporta i Italien

Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic.

Trodde ni att cirkus Zlatan var över? Då trodde ni fel. Sky Sport Italia hävdar nu att Barcelona har flera representanter på plats i Milano för att försöka förhandla fram en Zlatan-deal.

Till Spanien? Till England? Eller stanna i Italien? Silly Season-buden när det gäller Inters svenske stjärna Zlatan Ibrahimovic har varit många. Och det verkar inte vara över riktigt än. Sky Sport Italia hävdar nu att Barcelonas president och tekniske direktör, Joan Laporta respektive Txiki Beguiristain, befinner sig i Milano för att förhandla fram en deal gällande Zlatans framtid. Barcelona har gjort klart att man tittar efter andra alternativ om affären med Valencia gällande David Villa inte blir av.

Zlatans vän flyttade nyligen till just Barça

Tidigare i sommar spekulerades det i en bytesaffär som innebar att Zlatan skulle flytta till Barcelona och Samuel Eto'o gå motsatt väg. Den blev aldrig av. Vad de senaste Zlatan-uppgifterna är värda är svårt att avgöra då ingen av de inblandade klubbarna än så länge har gett någon klargörande information i Zlatan-gate. Alldeles nyligen gick försvararen Maxwell från Inter till Barcelona. Zlatan har vid många tillfällen framhållit just Maxwell som sin bäste kamrat i Inter. Zlatan Ibrahimovic själv befinner sig i Los Angeles på träningsläger med sitt Inter.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A