”Ibrahimovic är i fantastisk form”

FOTBOLL

Leverkusen varnar för PSG-stjärnorna efter lottningen

Foto: PSG – en tuff lott.

Mot Manchester United var man chanslösa.

När nästa storlag, Paris SG, väntar i åttondelsfinalen är Bayer Leverkusen försiktigt optimistiska.

– Vi inser att det blir ett tufft uppdrag. PSG har ett enastående lag, säger sportchef Rudi Völler.

Bayer Leverkusen slutade som grupptvåa bakom Manchester United i gruppspelet av Champions League. Därmed var man oseedade inför gårdagens lottning av åttondelsfinalerna till den prestigefulla turneringen och man skulle få möta tufft motstånd.

Lotten föll till slut på franska mästaren Paris SG. Den tyska klubbens sportchef Rudi Völler är försiktigt optimistisk inför dubbelmötet.

– Vi ville ha Paris eftersom det är en spännande drabbning och ett lag vi aldrig mött tidigare. Men vi inser att det blir ett tufft uppdrag. PSG har ett enastående lag. De var starka redan förra säsongen, nu är de ännu starkare.

”Gjort sensationella mål”

På Le Parisiens fråga om Zlatan Ibrahimovic blir det största hotet mot den tyska ligatvåan medger han att svensken är i storform, men att det även finns andra hot.

– Ibra har gjort ett par sensationella mål och är just nu i fantastisk form. Men PSG är inte bara Zlatan Ibrahimovic. Där finns även Edinson Cavani, Ezequil Lavezzi och Thiago Silva som alla är formidabla spelare, säger Völler till Le Parisien.

Leverkusen var obesegrade i gruppen mot både Shakhtar Donetsk och Real Sociedad. Men i mötena mot Manchester United hade man stora problem. Tyskarna förlorade bortamötet 2-5 och hemmamötet med hela 0-5

PSG säkrade sin gruppseger redan efter fem omgångar i och med 2-1-segern mot Olympiakos.

ARTIKELN HANDLAR OM