Cristiano Ronaldo på plats i Sverige

Uppdaterad 2013-11-18 | Publicerad 2013-11-17

Stjärnan stannade och skrev autografer

Cristiano Ronaldo och resten av det portugisiska laget är på plats.

Stjärnorna anlände till spelarhotellet strax efter klockan 22.00 på söndagskvällen – och välkomnades av en orkester. 

Svenska orkestern som välkomnade Ronaldo och Portugal.

Portugal har fördel inför den avgörande playoff-matchen på Friends Arena på tisdag. På söndagen anlände det portugisiska laget till Sverige.

Strax efter klockan 21.00 på kvällen landade Cristiano Ronaldo och resten av laget på svensk mark. Drygt en timme senare anlände de till sitt hotell i centrala Stockholm.

Stannade och skrev autografer

En liten fan-skara fanns på plats och även en orkester, som spelade "Här kommer Pippi Långstrump”, välkomnade de portugisiska spelarna. Blåsorkestern som hördes under stora delar av matchen mot Portugal i fredags fick de svenska tv-tittarna att rasa. Om de portugisiska spelarna retade sig på orkestern utanför spelarhotellet är dock oklart.

– Trumpeterna taggar ju bara spelarna. De fattar ju inte, utan tänker: "här hälsar de oss välkomna, perfekt. Vad mysigt och trevligt det är i Sverige”. Det slog helt fel, säger den portugisiska supportern Carlos Casquilho, som var på plats.

Ronaldo stannade till och skrev några snabba autografer innan han försvann in på hotellet tillsammans med övriga spelare.

Det avgörande playoff-mötet spelas 20.45 på tisdag.

Följ ämnen i artikeln