Dulee: ”Jag har fått en gåva från gud”

FOTBOLL

Före detta AIK-stjärnan berättar om sin framtid

Dulee Johnson får inte sparken från sin klubb och blir kvar i Grekland ett par månader till.

Därefter ska han ta tag i karriären igen.

– Jag har fått en gåva från gud och det är att spela fotboll, säger han till Sportbladet.

Som Sportbladet berättade igår får Dulee Johnson inte sparken från grekiska Panetolikos – trots att klubben vill bli av med honom.

– Han är inte beredd att lämna klubben och han har kontrakt ett tag till. Vi kan inte sparka honom, sa klubbpresidenten Fotis Kostoulas som istället gett sin spelare böter för att brutit mot de interna reglerna.

”Har skött mig”

Dulee Johnson själv anser att han är helt oskyldig till anklagelserna om att ha varit berusad och köpt sex timmarna timmarna innan en av lagets träningar. Och nu tycker han att saken är utagerad.

– Det visar att jag inte gjort något. Hade jag varit skyldig till sakerna som klubben anklagat mig för så hade de kunnat sparka mig, men nu går det inte. Jag har skött mig och varit professionell. Det som de säger är inte sant, säger han.

Vad ska du göra nu?

– Jag ska fullfölja kontraktet även om jag inte får spela. Det är ingen bra situation förstås, men vad ska jag göra? Det är bara två månader kvar. Efter det får vi se.

– Många tror att jag har problem men det stämmer inte. Jag är en familjeman med tre barn och jag vill göra det bästa för dem och för mig. Jag har fått en gåva från gud och det är att spela fotboll.

ARTIKELN HANDLAR OM