”Om du vill bli lika älskad som Messi...”

Lustigs tips till Neymar

FOTBOLL

Mikael Lustig fortsätter att kritisera PSG-stjärnan Neymar.

Efter veckans Champions League-möte kommer svensken också med ett tips till 25-åringen.

– Om han vill bli lika omtyckt som Messi borde han kanske sluta med det där, säger Lustig om brassens filmningar.

Foto: AFP
Lustigs Celtic åkte på en storförlust mot PSG.

För ett år sedan retade Mikael Lustig gallfeber på Neymar när Celtic ställdes mot Barcelona i Champions League. De båda grälade öppet ett flertal gånger på planen och svensken anklagade sedan bland annat brassen för att filma.

– Man gör några efterslängar men han har ju ett extremt temperament och gillar att slänga sig och hålla på. Det ser värre ut än det är. Det är inga jättefula saker, sa Lustig till Sportbladet efter matchen.

”Fått se den andra sidan förut”

I veckan återsåg de två varandra när Neymar var tillbaka på Celtic Park med sin nya klubb Paris Saint-Germain. Ett besök som slutade med en förkrossande 5-0-seger för PSG men också med ny kritik från Mikael Lustig.

– Det var samma visa som vanligt från Neymar. Han är en otrolig spelare men vi har även fått se den andra sidan förut och kommer få se den igen. Som jag sagt tidigare är det en del av spelet, han överreagerar för att försöka bli av med försvararen. Vi kommer få se det igen och igen, säger Lustig till The Mirror och kommer samtidigt med ett litet tips till superstjärnan:

– Om han vill bli lika omtyckt som Messi borde han kanske sluta med det där.