Zlatan om återkomsten: ”Det var ingen tvekan”

Foto: BILDBYRÅN
FOTBOLL

Stadens stora son var hemma i Malmö och levererade Lennart Johansson pokal till Markus Rosenberg.

När frågan kom från klubben tvekade aldrig Zlatan Ibrahimovic.

– Jag tänkte bara, ni har inte två stjärnor utan tre, säger han till MFF:s hemsida.

Malmö FF höll ordentligt hov efter matchen mot Häcken när det 20:e SM-guldet i klubbens historia skulle firas.

Med på kalaset fanns Zlatan Ibrahimovic som hade flugit hem enkom för att delta och för att få dela ut Lennart Johanssons pokal till Markus Rosenberg och övriga spelare när den skulle hissas mot skyn.

”Ingen kommer komma förbi”

För MFF:s hemsida berättar nu Zlatan om återkomsten.

– Jag fick ett samtal: ”Vi ska fira 20 trofén med två stjärnor.” Jag tänkte då bara att ni har inte två stjärnor utan tre stjärnor. För tredje kan komma också. Det var ingen tvekan, klart jag ville hem och fira och känna energin och pulsen. Jag har aldrig vunnit SM-guld, men jag fick hålla i pokalen åtminstone. Det är det närmsta jag kommit så det var kul.

– Vi är störst, pokalerna och troféerna talar för sig själva. Jag tror det kommer dröja lång tid innan någon annan får det för så länge MFF existerar kommer nog ingen komma förbi.

Att en comeback på fotbollsplanen står i antågande för den svenska superstjärnan är klart sedan länge, men när är det ännu ingen som vet.

Zlatan fick precis som alltid även svara på den frågan och han har ingen brådska tillbaka.

– Vi får se. Jag kämpar varje dag. Vad har det gått? 6 månader eller nått. Tränar varje dag och sliter. När jag är redo är jag redo. När allt är bra är jag tillbaka på planen. Men det är inte knäet jag spelar med, det är med huvudet. Knäet behöver bara följa huvudet. Jag är inte alls orolig. avslutar han i intervjun med MFF.se.

ARTIKELN HANDLAR OM