"Ivanovic förlåter inte Suarez efter bettet"

FOTBOLL

Och förre bit-offret sågar Liverpoolstjärnan

1 av 12 | Foto: ”Ler & är lycklig” Ja, det såg i alla fall så ut när Luis Suarez satt på läktaren för att se Liverpools match mot Stoke.

Liverpools målkung Luis Suarez bet Chelseas försvarare Branislav Ivanovic i matchen lagen emellan i söndags.

Suarez ringde och bad om ursäkt efteråt – men serben accepterade enligt The Guardian inte ursäkten.

Samtidigt får uruguayaren en känga från Otman Bakkal, som också blivit biten av Suarez.

– Han har inte lärt sig sin läxa under de här åren, säger Bakkal enligt Daily Mail.

När Chelsea återvände till London efter matchen mot Liverpool mötte polis upp Branislav Ivanovic för att undersöka om serben hade skador efter bettet, och om han ville göra en polisanmälan. Serben avböjde att göra det men det innebär enligt The Guardian inte att han förlåtit Luis Suarez. Trots uruguayarens telefonsamtal uppges Ivanovic fortfarande vara upprörd över att ha blivit biten.

En annan person som inte förlåtit bett från Suarez är Dinamo Moskvas Otman Bakkal. Holländaren blev biten av Suarez när de båda spelade i holländska ligan. Suarez, då i Ajax, blev då avstängd sju matcher efter bettet på PSV-spelaren.

Förhör i morgon

– Då sade Suarez att det var en engångsgrej, men nu har han upprepat det. Han har inte lärt sig sin läxa under de här åren. Suarez måste lära sig att kontrollera sina känslor på planen. Jag har spelat mot honom och han pratar för mycket, säger Bakkal enligt Daily Mail.

– Jag provocerade aldrig honom. Han var arg och reaktionen var att bita mig i axeln. Jag har aldrig varit med om något liknande som proffs, fortsätter Bakkal.

Suarez har fram till klockan 19 i kväll svensk tid att svara på det engelska fotbollförbundets anklagelse om "våldsamt uppträdande". I morgon ska han på förhör och han förväntas stängas av resterande fyra matcher av säsongen.

ARTIKELN HANDLAR OM