Haglunds dejtinglycka – 142 personer svarade

avPatrik Larsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Kontaktannonsen blev en succé: "Djupt smickrad"

Foto: Philip Haglund.

Philip Haglund, 25, är inte bara fotbollspelare i Blåvitt.

Han är också singel i Göteborg.

Efter en mycket omskriven kontaktannons på sin blogg kom nu facit – hela 142 personer anmälde sitt intresse.

”Jag blev djupt glad och smickrad för vartenda ett av de svar jag fick”, skriver han.

Ni kunde tidigare läsa om hur IFK Göteborg-mittfältaren hade tröttnat på singellivet och använde sin blogg på offside.se för att jaga kärleken – lite på skämt, lite på allvar.

Och visst, med 142 svar får man konstatera att kontaktannonsen blev en hit för Haglund.

”Jag vill härmed passa på att tacka alla de 142 underbara människorna som svarade på min kontaktannons. Jag blev djupt glad och smickrad för vartenda ett av de svar jag fick. Stort tack och lycka till med kärleken”, skriver Philip Haglund nu.

”Kändisglans”

Haglund erkänner att ett ”ögonblicks kändisglans” gjorde honom lycklig – flera svenska, danska, finska och norska medier skrev om det – men att han hoppas på att det är prestationerna på planen som sätter honom på tidningarnas förstasida i framtiden.

”Jag ska förhoppningsvis spela ytterligare 1 000 matcher och kanske åter vara huvudnyhet på Sportbladet, fast av en helt annan anledning. Kanske för ett mål, en match eller en övergång. Lyckas jag inte får jag väl som sista utväg skicka ut ännu en annons”, skriver han skämtsamt.

I fotbollslivet går det däremot desto tyngre just nu.

IFK Göteborg har inte motsvarat de högt ställda förväntningarna inför säsongen och ligger just nu på en elfteplats i allsvenskan.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM