Caroline Seger om kaoset i Tyresö

"Besviken är i underkant"

Caroline Seger.
Caroline Seger.

Caroline Seger fick i dag ett chockbesked - via mail.

Tyresö meddelade att hon inte skulle få fortsätta i klubben.

Nu berättar hon om kaoset.

Tyresö genomgår en rekonstruktion för att klara sig från att gå i konkurs och allt tyder på att Tyresö inte kommer få spela kvar i damallsvenskan nästa säsong.

I dag fortsatte kaoset.

Tyresö valde att göra sig av med Caroline Seger och Marta da Silva, eftersom de inte har råd att betala för spelarna.

–Jag vet inte riktigt vad som försiggår. Besviken är i underkant. Allt detta har hänt under väldigt kort tid och detta är inte optimalt på något sätt med tanke på Champions League, säger hon till SVT.

Hade du hoppats på att få stanna?

– Nej, absolut inte, säger hon.

"Det enda de inte kan ta ifrån mig"

Seger har ingen ny klubb klar och framtiden för landslagskaptenen ser väldigt osäker ut. Hon väljer nu att lägga all fokus på Champions League.

– Det är det enda de inte kan ta ifrån mig. De kan göra mycket, men fotbollen kan aldrig ta ifrån mig, säger hon och fortsätter:

– Det enda jag vet är att min nästa klubb inte kommer att ha såna här problem. Det kommer vara en professionell klubb och organisation som sköter det de ska göra, så att jag kan fokusera på fotbollen. Det är det enda jag vet om min framtid, säger hon till SVT.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.