Balotellis kamerakupp

FOTBOLL

Mario Balotelli skämtar med Manchester Citys fotograf

Mario Balotelli, 22, är en av världens mest omskriva fotbollsspelare.

Men det handlar inte uteslutande om fotboll när det gäller den italienske anfallaren – lika ofta får han rubriker för upptåg vid sidan av planen.

Nu har han varit igång igen.

Denna gång tyckte den gode Mario att det var en bra idé att sno ett kameraobjektiv ifrån klubbens fotograf.

Mario Balotelli är känd som en fotbollsspelare med en fantastisk talang. Han är också känd för en fantastisk förmåga att väcka rubriker med diverse upptåg. Och nu har den italienske spjuvern varit framme igen. I samband med helgens ligapremiär mot Southampton vandrade Balotelli genom spelartunneln och fick syn på Manchester Citys fotograf Sharon Latham. I farten hugger anfallaren då tag i kameran och inleder en dragkamp med fotografen. Till sist inser Balotelli att det blir svårt att få tag i hela kameran varför han helt enkelt rycker loss objektivet och promenerar vidare mot omklädningsrummet.

Men vi kan nog utgå ifrån att han lämnade tillbaka objektivet – City har nämligen själva publicerat klippet på sin hemsida och gett Balotelli smeknamnet ”Citys egne lustigkurre”.

Rubrikernas man

Mario Balotelli är van vid rubriker för sina infall. Efter EM-finalen i somras försvann han spårlöst i tio timmar. Tidigare har han, bland annat, ägnat sig åt att kasta dartpilar på ungdomsspelare, skjutit raketer ifrån sitt badrum och haft uppenbara problem med att få på sig en träningsväst.

ARTIKELN HANDLAR OM