Emmanuel Emenike fick nog av buropen

FOTBOLL

Stormade av planen – tvingades tillbaka i spel

1 av 2

Emmanuel Emenike har haft en tung säsong i turkiska Fenerbache och har bara mäktat med fyra mål på 22 matcher. Något som fått fansen att tröttna på anfallaren.

I söndagens derby mot Besiktas fick anfallaren nog av hemmalagets burop mot honom och han drog av sig tröjan innan han stormade ut från planen.

Under transferfönstret ryktades nigerianen Emmanuel Emenike till såväl Chelsea som Tottenham. Men någon flytt till London blev det inte för 27-åringen.

Han blev kvar i Fenerbache där hans målproduktion inte har varit så bra som supportrarna hoppats på. Något de visade under derbyt mot Besiktas.

Slet av sig tröjan

Emenike misslyckades med en mottagning utanför offensivt straffområde och buropen från Fenerbaches supportrar lät inte vänta på sig. Något som fick Emenike att signalera för byte.

Men när han insåg att tränaren inte ville möta hans önskan tog han saker i egna händer.

Nigerianen drog av sig tröjan och satte fart ut från plan. Bara för att bli stoppas av ledare vid sidlinjen som tvingade tillbaka honom på plan. I den andra halvleken fick han sin önskan igenom och anfallaren ersattes av Pierre Webo.

Trots det faktum att 27-åringen drog av sig tröjan valde domaren att inte varna honom.

Matchen då? Den vanns av Emenikes Fenerbache med 1-0 efter ett mål på stopptid av Moussa Sow.

ARTIKELN HANDLAR OM