Eto'os supermiss – från två meter

FOTBOLL

”Ska sätta den tusen gånger av tusen”

Inter är åtta poäng bakom Milan efter att Samuel Eto'o gett bort alla poäng till Juventus i stormatchen.

29-åringen fick vidöppet mål från två meter i den 88:e minuten men lyckades skjuta bollen i ribban.

– Det ska han sätta tusen gånger av tusen, säger experten Martin Åslund i TV4 Sport.

Inters titeldröm håller på att släckas. Milan visade gryende form efter sin tunga perioden i och med 4-0-segern mot Parma på lördagen vilket satte press på Inter. En press Samuel Eto'o bevisligen inte kunde hantera.

Det var istället Juventus som tog hem alla tre poängen i söndagens stormatch efter att nyförvärvet Alessandro Matri gjort sitt tredje mål på tre ligamatcher för Juve. Men hur Eto'o inte lyckades kvittera är gåtan Inter-fansen bär med sig från matchen.

Ny chans minuten efter

29-åringen kom helt fri till vänster på ett studsande inspel. Bollen skar igenom straffområdet till Eto'o som dök upp bakom målvakten med vidöppet mål. Anfallaren satte en fot på bollen men lyckades med konststycket att missa nätet och sätta bollen i innerribban.

– Där måste han göra mål. Den ska han sätta hundra gånger av hundra. Tusen gånger av tusen, säger experten Martin Åslund.

Minuten senare kom nästa chans för Eto'o som den gången helt missade bollen. Det kostade Inter en poäng och Milan har nu alltså fortsatt åtta poängs marginal ner till ärkerivalen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A