”Årets bästa värvning om de värvar mig...”

FOTBOLL

Sinan Ayranci diskuterar med Hammarby

Först skrev Paulinho på.

Nu står nästa anfallsvärvning på tur för Hammarby.

– Jag spelar jättegärna för Bajen. De skulle göra årets bästa värvning, säger Sinan Ayranci, 20.

Foto: Sinan Ayranci – vill till Bajen.

I början av året bröt Sinan Ayranci sitt kontrakt med Gençlerbirligi och sedan dess har den kraftfulle anfallstalangen letat efter en ny klubb. För en vecka sedan var det nära att bli Turkiet igen. Förhandlingarna med en högstaligaklubb från Istanbul var långt gångna.

– Det var jävligt nära om jag ska vara ärlig. Men man kom inte överens sista dagen på transferfönstret, säger den förre BP-spelaren.

Känner tränarna

Nu är prioriteten en annan: att återvända hem igen.

De senaste dagarna har anfallaren samtalat med Hammarby om en övergång. Förhandlingarna i Stockholm har han skött på egen hand.

– Jag har snackat med min agent Sinan Ayranci och min assistent Sinan Ayranci, säger fotbollsspelaren Sinan Ayranci med ett stort skratt.

Och Hammarby är minst sagt aktuellt:

– Jag spelar jättegärna för Bajen, det är mitt favoritlag faktiskt. Båda är intresserade av varandra kan man säga. Jag känner Roger Sandberg (assisterande) från BP och Roger Franzén (tränare) från när jag spelade i juniorlaget. De vet vad jag går för. Nu måste showen rulla vidare, precis som för Martin Mutumba.

”Årets bästa värvning”

– Hammarby skulle få årets bästa värvning om de värvar mig. Det är dags för show.

Däremot skulle just Mutumba (som Ayranci känner sen gammalt) få det jobbigt.

– Hälsa Martin att han ska vara jävligt glad att det blir superettan för mig. Annars hade jag stulit alla rubriker från honom, ha ha.

ARTIKELN HANDLAR OM