Här går fansen ihop – med en Tevez-sopbil

FOTBOLL

Uppmanas att slänga sina matchtröjor med nummer 32

Carlos Tevez gjorde United-fansen rasande när han gick till City 2009 och City-fansen rasande när han nyligen vägrade bytas in i en match.

Nu uppmanar ett spelbolag de rivaliserande Manchester-fansen att göra gemensam sak.

En stor sopbil kommer att parkeras utanför Old Trafford på söndag där fansen kan slänga sina Tevez-tröjor.

Manchester United välkomnar Manchester City på söndag för en av Englands hetaste matcher. Ett möte som på senare år ofta har handlat om Carlos Tevez. Så även i år men nu av en helt annan anledning.

Vägra hoppa in

Den av United hatade argentinaren, efter övergången till ärkerivalen City 2009, har nu fiender i båda lägren. 27-åringen är avstängd av sin klubb efter att ha vägrat spela i Champions League-matchen mot Bayern München för ett par veckor sedan vilket fick även City-fansen att vända sig emot anfallaren.

Målad i båda lagens färger

Nu har ett spelbolag, som bland annat sponsrar United, tagit tillfället i akt att samla de rivaliserande supportrarna i en gemensam sak. Bolaget har köpt en stor sopbil som målats i Uniteds röda färg på ena sidan och Citys blåa på den andra. På båda sidor uppmanas fansen att slänga sina Tevez-tröjor.

Argentinaren tränar numera med Manchester City igen men får fortfarande inte spela matcher för managern Roberto Mancini.

ARTIKELN HANDLAR OM