Mourinho bekräftar: Pogba startar efter omtalade bilderna

avErik Karlsson

En borttagen kaptensroll och märkliga bilder från träningsanläggningen har spätt på uppgifterna om en spricka mellan José Mourinho och Paul Pogba.

Nu bekräftar Mourinho att fransmannen spelar från start i morgon - men:

– Ingen är större än klubben, säger han.

Derbyfest på lördag! Sportbladet sänder Roma-Lazio och Real Madrid-Atlético Madrid i samarbete med Strive


Det var efter Manchester Uniteds skrällförlust i ligacupen som José Mourinho bekräftade att Paul Pogba fråntagits rollen som back up-lagkapten till Antonio Valencia.

Dagen efter filmades de båda när de hade ett till synes kyligt samtal på Carringtons träningsplan vilket spädde på ryktena om en spricka mellan Mourinho och Pogba.

Inför morgondagens möte med West Ham är dock Pogba tillbaka i startelvan-värmen igen. Men med en lite varning.

– Ingen spelare är större än klubben. Om jag är nöjd med jobbet han gör så spelar han, är jag inte det spelar han inte. Men jag är väldigt nöjd med hans jobb den här veckan. Ingen i laget har tränat bättre än honom, några har tränat lika bra, men ingen har varit bättre än honom i veckan, säger Mourinho på presskonferensen.

”Ger ofta kritik”

Konversationen på träningsplanen, som ska ha handlat om ett Instagraminlägg i anslutning till ligacuputtåget, ville inte Mourinho gå in närmare på.

– Jag har många, många samtal med spelare. Det var inte så den här gången men jag ger högljudda instruktioner ofta, jag ger kritik ofta. Jag är glad att reglerna bara kräver att vi har öppen träning 15 minuter i månaden, säger han.

1 av 2

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

ARTIKELN HANDLAR OM