Pogba öppnar för att lämna United?

Stjärnan i exklusiv intervju: ”En sak kan jag lova dig...”

avSimon Sjöstrand

Paul Pogba, 25, har ryktats vara på väg bort från Manchester United.

Nu uttalar han sig om framtiden.

– Vem vet vad som händer de närmaste månaderna, säger fransmannen enligt Sky Sports.

Det har varit många rubriker om Paul Pogba, 25, i sommar.

Den franske mittfältsstjärnan uppges ha en frostig relation med tränaren José Mourinho och har ryktats bort från Manchester United, men är fortfarande kvar i klubben.

– Vi har jobbat ihop i över två år och jag har aldrig varit så nöjd med honom som jag är nu. Jag kan inte kräva mer av honom, eller be om mer från honom. Vi har aldrig bråkat, det är respekt mellan oss, sa Mourinho i mitten av augusti.

”Har fortfarande kontrakt”

Och nu uttalar sig Pogba om framtiden.

I en exklusiv intervju med tyska Sky Sports hintar (?) han om att lämna United och bemöter uppgifterna om en eventuell flytt till Barcelona.

– Det snackades mycket om det, men det var inte mer än så. Jag har kontrakt med United, säger Pogba, och fortsätter:

– Just nu är min framtid i Manchester, jag har fortfarande kontrakt. Jag spelar där för tillfället, men vem vet vad som kommer att hända de närmaste månaderna.

Under sommaren har brittiska tidningar rapporterat om att Pogba är ”desperat” att lämna United och att han ska ha berättat för sina lagkamrater och för Uniteds ledning att han vill bli såld.

Samtidigt ska Pogbas agent, Mino Raiola, ha tryckt på för att få över Pogba till Barça, bland annat genom att ställa höga lönekrav på United.

Något som ska ha gjort Mourinho rasande.

Men Pogba slår tillbaka ryktena om att han hamnat på kant med tränaren.

– Vi har ett rent spelare-tränare-förhållande, så är det. En sak kan jag lova dig: Jag kommer alltid ge 100 procent, oavsett tränare. Jag ger alltid allt för United. Mer kan jag inte säga.