Zlatan Ibrahimovic

Ikonen hyllar Ibra:”Är inte mänsklig”

Imponerad efter mötet på gymmet

Av: 

Andreas Käck

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic stormar mot comeback.

Det bekräftar både José Mourinho och Manchester United-ikonen Andy Cole, 46, som även hyllar svenskens fysik.

– Han är inte mänsklig, säger Cole.

Häromdagen kom The Sun med uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic har börjat träna med övriga laget. Tabloiden uppgav då att den nyss fyllde 36-åringen kan prestera på ”runt 90 procent av sin kapacitet”.

Nu bekräftar José Mourinho att comebacken närmar sig.

– Zlatan jobbar hårt och allt är under kontroll. Det får ta den tid det tar, vi snackar inte om att han ska vara tillbaka om några veckor, men tror jag att han är tillbaka innan årets slut? Ja, det tror jag, säger Mourinho.

Dessutom går klubbikonen Andy Cole ut och bekräftar att Ibrahimovics rehabilitering går framåt. Detta efter att själv ha träffat ”Ibra” inne på gymmet på träningsanläggningen Carrington.

– Han (Zlatan) kör på och det ser väldigt bra ut. Jag snackade lite med honom i gymmet häromdagen och jag tror att han ser fram emot en comeback, troligen framåt december eller januari, säger Cole till Uniteds tv-kanal MUTV.

”Kommer att bidra”

Romelu Lukaku öste in mål i inledningen av säsongen men 800 miljonersvärvningen har sett aningen sliten ut på slutet och Cole är övertygad om att United kommer må bra av att få tillbaka Zlatan Ibrahimovic i speldugligt skick.

– Han kommer definitivt att bidra till laget. Det vet vi vid det här laget. Titta bara på förra säsongen, han var fantastisk, så det kommer bli riktigt trevligt när han kommer tillbaka, säger Cole.

”Älskar hans sätt”

Den forne storanfallaren påpekar även att han är imponerad av det han såg av Ibrahimovic i gymmet.

– Som han själv säger: Han är inte mänsklig. Sen älskar jag hans sätt att vara, och hans passion för sporten, och allting han bidrar med runtomkring, vid träningsanläggningen. Det säger väldigt mycket om honom, säger Andy Cole.

ANNONS

Spika favoriterna och se upp för skrällar – tippa veckans toppfotboll på Europatipset.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Romelu Lukaku

Manchester United

Premier League

Fotboll