Serie A

”Det Zlatan sa liknar ett meddelande till Milan”

Av: 

Malin Wahlberg

FOTBOLL

Gårdagens intervju med Zlatan Ibrahimovic djupanalyseras i Italien. 

La Gazetta dello Sport ser orden som ett meddelande till Milan.

”Z:s ord kan vara en signal. En ledtråd.”, skriver tidningen.

Efter gårdagens ”träningsmatch” med Hammarby ställde Zlatan Ibrahimovic upp på en intervju med Dplay. Där uttalande sig stjärnan bland annat om framtiden i Milan. 

– Jag har kontrakt med Milan och vi får se hur det avslutas där, om det avslutas. Jag har sagt att jag vill spela fotboll så länge jag kan, man vet aldrig vad som händer. Jag är en sådan person som vill prestera, och kunna bidra med något, och inte bara spela för det jag har gjort eller den jag är. Ska man tillhöra ett lag ska man kunna prestera med något. Vi får se vad som händer.

Oggi in #primapagina sulla #Gazzetta: #Ibra c'è, il #Milan tesse la tela. #25aprile, la rinascita dello sport.… https://t.co/DFSPHIWLeE

”Ett meddelande till klubben”

Intervjun har väckt uppmärksamhet i Italien och skapar spekulationer.  

”Meningen måste granskas noggrant eftersom nyanserna är viktiga”, skriver Gazetta dello Sport och fortsätter: 

”Z:s ord kan vara en signal. En ledtråd.” 

Det är framför allt meningen ”Jag har kontrakt med Milan och vi får se hur det avslutas där, om det avslutas.” som har fångat tidningens uppmärksamhet. 

”De ord Zlatan sa i går liknar dessutom ett meddelande till klubben. Frågan måste ställas, jag är redo att prata, är ni?”, skriver tidningen. 

Enligt Gazettan har Zlatan och sportchefen Paolo Maldini regelbunden kontakt. Ibrahimovic kontrakt med Milan går ut den 30 juni och förhandlingarna väntas upptas så fort svenskan återvänder till Italien. 

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More!

Extern länk från C More

Beställ här!

Publisert:

LÄS VIDARE

BANK: Det går inte att jämföra Zlatan med någon alls

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Serie A

Paolo Maldini

Zlatan Ibrahimovic

Fotboll

AC Milan