Kujovic: ”Han är mest överskattad i allsvenskan”

avMalin Wahlberg, Per Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:

Emir Kujovic chattade med Sportbladets läsare om högt och lågt.

En av frågorna: ”Vem är allsvenskans mest överskattade?”.

– Det är nog AIK:s målvakt. Jag vet inte vad han heter, säger djurgårdaren.

”Vilken är din favoritfrukt?”, ”Hur många mål gör du under resten av säsongen?” och ”Kommer du avgöra derbyt mot Hammarby?”. Emir Kujovic svarade på mängder av frågor från Sportbladets läsare i en tv-sänd chatt.

Hyllar Danielson

Vid ett tillfälle brände det till. Läsaren Andreas undrade vilken spelare i allsvenskan som är mest överskattad respektive underskattad och Kujovic tog till orda.

– Underskattad... det känns som Marcus Danielson. Jag måste säga det. För det är en grym spelare. Jag visste inte så mycket om honom men hade koll på att han spelat i Sundsvall. Sen har han kommit till Djurgården, blivit kapten och varit en riktigt ledare där bak som vi behöver. Sen om han ska vara med i landslaget eller inte är en annan fråga.

Han hade lite svårare att svara på vem som är mest överskattad.

– Jag vet inte... måste jag välja någon?

”Vet inte vad han heter”

Ja, helst.

– Då säger jag nog... jag tycker AIK:s målvakt. Jag vet inte vad han heter.

Oscar Linnér.

– Det tycker jag nog. Jag tycker inte att han känns så stabil. Han gör för mycket misstag. Bara för att man spelar i AIK och gör något bra som blir det extra stort. Men det finns många målvakter som är bättre i allsvenskan än honom. Jag måste välja en AIK:are och då blir det honom.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM