Rasar mot Liverpool: ”Han kommer aldrig spela där”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Liverpool vägrar låta Bobby Duncan gå på lån.

Nu rasar agenten mot storklubben och anklagar dem för mobbning.

”Bobby har inte lämnat sitt rum på fyra dagar. Och jag är riktigt orolig för hans psykiska hälsa”, skriver Saif Rubie på Twitter.

Den unge löftet, och tillika Steven Gerrard kusin, fick chansen under Liverpools försäsongsturné och gjorde då mål mot Tranmere.

Under sommaren har 18-åringen ryktats vara på väg bort från klubben. Fiorentina och FC Nordsjälland var klubbarna som nämndes som potentiella destinationer.

Men en övergång verkar inte bli av då Liverpool vägrar släppa talangen.

Bobby Duncan.
Foto: Jan Kruger / Getty Images Europe
Bobby Duncan.

Missade helgens match

Det har fått Bobby Duncans agent, Saif Rubie, att gå till attack mot Premier League-giganten.

I ett långt inlägg på Twitter skriver Rubie hur klubben behandlar Duncan och ställer sig helt oförstående till varför Liverpool vägrar acceptera ett lån av den unge anfallaren.

”Bobby har varit så pass stressad att han inte kunde vara med i U23-laget när de mötte Southampton. Faktum är att Bobby inte har kunnat lämna sitt rum på fyra dagar. Jag är riktigt orolig för hans psykiska hälsa. De (Liverpool) lovade honom att han kunde lämna på lån för att få A-lagsmatcher men sen ändrade de sig, vilket har fått Bobby att må mycket dåligt”, skriver agenten och fortsätter:

”Det är sorgligt att en så pass stor klubb som Liverpool tillåts förstöra en ung och lovande spelare. Jag kan garantera en sak, och det är att Bobby kommer aldrig att återvända till klubben”.

”Väldigt besvikna”

Liverpool gick senare under kvällen och kommenterade anklagelserna. Premier League-giganten funderar på att ta till rättsliga åtgärder.

”Klubben känner till de anklagelserna som har spekulerats i media och vi är väldigt besvikna eftersom det handlar om en av våra spelare. För spelarens bästa kommer vi inte ge någon ytterligare kommentar. Det vi däremot kommer göra är att fortsätta jobba för är att försöka hitta en lösning som passar alla parter”, skriver Liverpool i ett uttalande, enligt The Guardian.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.