Sandareds IF

Hestrafors vann mot Sandared/Sjömarken – trots underläge i halvtid

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

I halvtid var Sandared/Sjömarken i ledningen med 1–0 på Sandevi. Men Hestrafors vände och vann. Till slut blev det 1–4 i matchen i division 3 mellersta Götaland i fotboll.

– SIF ledde med 1-0 i halvtid. De skulle ha avgjort matchen redan i första halvlek. Det var 8-0 i målchanser fram till dess. Andra halvlek ägde Hestrafors och de hade bra utdelning på sina målmöjligheter, kommenterade Sandared/Sjömarkens tränare Anders Salo.

Målgörare för Sandared/Sjömarken var Julius Dimitrievski, medan Hestrafors mål gjordes av Rasmuz Melin, Linus Nordenskiöld och Emil Pettersson. Ett av Hestrafors mål var ett självmål.

Sandared/Sjömarken har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Hestrafors har fem poäng.

Lördag 15 augusti 13.30 spelar Sandared/Sjömarken borta mot Kållered. Hestrafors möter Torslanda hemma på Bollevi fredag 14 augusti 19.00.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in helgens matcher på Stryktipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Sandareds IF

Hestrafors IF

Fotboll