Uddamålsseger för Lagan mot Saxemara

Av:  Sportbladets textrobot

Lagan tog till slut hem segern mot Saxemara i matchen på Ringvallen på lördagen. Matchen i division 3 sydöstra Götaland i fotboll slutade 2–1 (1–0).

– En viktig seger, det var en jämn match där vi lyckades att avgöra tillställningen med kvarten kvar. En stark laginsats från vår sida, vi visade upp en bra lagmoral, kommenterade Lagans tränare Richard Ståhl.

Saxemaras sportchef Stefan Carlsson om matchen:

– En match där vi borde minst ha en poäng med oss hem. Vi skapar fyra bra chanser i första halvlek men lyckas inte göra mål. Lagan har två bra chanser varav den ena gör de mål på. I andra halvlek så ligger vi på och skapar chanser. I sista minuten av andra halvlek går vi tyvärr miste om en solklar straff anser jag när deras mittback ramlade i straffområdet och träffade bollen med handen två gånger innan de få bort bollen, men ingen åtgärd från domaren. En tung förlust som svider extra. Nu är bara seger som gäller nästa match.

William Svensson gjorde Lagans två mål. Saxemaras gjordes av Jim Nilsson.

Med två omgångar kvar är Lagan på sjätte plats i tabellen, medan Saxemara är på nionde plats.

Lördag 26 september möter Lagan Ljungby borta 16.00 och Saxemara möter Karlshamn United hemma 14.00.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.