”Anlitar superagent för att sälja Zlatan”

FOTBOLL

Chelsea erbjuden stjärnan

Transferryktena fortsätter kring Zlatan Ibrahimovic.

Efter påståendet om att svensken är på väg tillbaka till Juventus skriver nu Daily Mirror att Chelsea och Manchester City blivit erbjudna att köpa 28-åringen.

Barcelona ska ha anlitat en superagent för att få anfallaren såld till England, uppger Daily Mirror, enligt brittiska Eurosport.

– Ibrahimovic trivs i Spanien och han är inte till salu, säger samtidigt Zlatans agent Mino Raiola till Calciomercato.it.

Zlatan Ibrahimovic är ett fortsatt hett namn i silly season-cirkusen som sakta börjat rulla igång. I dagarna publicerades uppgifter om att svensken kunde återvända till Juventus, en affär agenten Mino Raiola kallade ”möjlig”.

Tonar ner ryktena

Men Raiola tonar nu ned det ryktet.

– Det var en hypotetisk fråga och jag gav ett hypotetiskt svar. Jag fick frågan om Ibrahimovic återkomst till Juventus var omöjlig och jag svarade att ingenting är omöjligt, säger Raiola till Calciomercato.it.

Samtidigt kommer nya mediauppgifter från England att den spanska klubben vill bli av med förra årets dyra värvning. Enligt Eurosport skriver Daily Mirror att Barcelona anlitat en "superagent" som har till uppgift att sälja Zlatan till Manchester City eller Chelsea.

”Fått erbjudandet”

De engelska storklubbarna ska ha fått varsitt erbjudande om att värva Ibrahmovic. Men än så länge ska bara Juventus ha visat intresse.

– Ibrahimovic trivs i Spanien och han är inte till salu. Men ingenting är omöjligt. När han var i Juventus, och sedan Inter, vad han inte heller till salu, säger Mino Raiola om Juve-ryktet.

Spekulationerna kring Ibrahimovic lär med andra ord fortsätta.

ARTIKELN HANDLAR OM