”Är intresserad av att flytta hem”

FOTBOLL

Cassano klar – nu kan Ronaldinho lämna

Antonio Cassano är enligt italienska Sky och Repubblica klar för Milan.

Det kan i sin tur innebär att Ronaldinho lämnar klubben när hans kontrakt går ut i sommar.

– Det är ingen galen tanke att han återvänder till Brasilien, säger 30-åringens agent och bror Roberto De Assis till El Mundo Deportivo.

Ronaldinho har mestadels fått nöta bänk sedan Milan i somras värvade Zlatan Ibrahimovic och Robinho. Med ytterligare en stjärna på väg in, Antonio Cassano som enligt flera medier kommer ansluta i januari, ser nu brassen ut att bli överflödig.

30-åringens kontrakt löper ut i sommar och Ronaldinhos agent säger nu att stjärnan överväger att flytta hem till Brasilien.

”Vill vinna brasilianska ligan”

– Ronaldinho vill vinna titlar som han inte har ännu i sin karriär, som brasilianska ligan, säger Roberto De Assis till El Mundo Deportivo.

Palmeiras har uttryckt en förhoppning att kunna värva både Adriano från Roma och Ronaldinho från Milan. Det intresset bekräftas också av De Assis.

– Palmeiras intresse är väldigt intressant för min bror. Det är ingen galen tanke att han återvänder till Brasilien. Palmeiras är en fantastisk klubb, en prestigefull sådan, men vi måste vänta och se vad som händer. Vi måste tala med Milan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A