Zlatan: ”Folk säger att jag är lite tråkig”

FOTBOLL

Tvåbarnspappan Zlatan berättar nu om sitt privatliv

Det finns en annan sida av Zlatan. Bortom lyxbilarna, de flashiga kläderna och den enorma stjärnstatusen. Där skymtar en tvåbarnspappa.

– Folk säger att jag är lite tråkig eftersom jag tycker om att stanna hemma med mina två barn, säger Zlatan i en öppenhjärtig videointervju på Barcelonas hemsida.

Foto: Zlatan Ibrahimovic, 27, med sönerna Maximilian, 2, och Vincent, 1.

Zlatan Ibrahimovic har sagt i många intervjuer att han har mognat. Det är inte lika roligt längre med sena festnätter. I stället fokuserer Zlatan på sin familj, på sambon Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent.

– Jag är en familjeman. Folk säger att jag är lite tråkig eftersom jag tycker om att stanna hemma med mina två barn, säger Zlatan.

”Jag är en enkel kille”

Rykten om Zlatan Ibrahimovics personlighet har florerat sedan han slog igenom i Malmö FF. Det har hetat att han är kaxig, dryg, arrogant och självupptagen. Zlatan själv tar död på de flesta av spekulationerna.

– Jag tycker om att göra människor glada. Om andra är glada är även jag glad. Jag är en professionell fotbollsspelare och en lugn, enkel kille, säger Zlatan.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga