Skynda – nu finns det svenska biljetter

FOTBOLL

Inte för sent att fixa drömresan till Sveriges VM-premiär

Foto: MAssor av biljetter kvar Vid 11-tiden på fredagen fanns det biljetter till Sveriges VM-premiär i alla fyra kategorier att köpa på Fifas hemsida.

Skynda och fynda.

Nu kan du köpa biljetter till Sveriges VM-premiär mot Trinidad & Tobago.

– Förmodligen beror det på att Trinidad har lämnat tillbaka biljetter, säger Lars-Åke Lagrell till sportbladet.se.

Foto: SE PREMIÄREN PÅ PLATS Dagen före Sveriges premiär släpper Fifa massor av biljetter till matchen mot Trinidad & Tobago.

Rekordmånga svenskar har ansökt om biljetter till sommarens fest i Tyskland – väldigt många blev utan. Under våren har svenska fans i stället tvingats köpa dyra svartabörsbiljetter på auktionssajter för att säkra drömresan.

Men med ett knappt dygn kvar till avspark i den första gruppspelmatchen mot Trinidad & Tobago finns det plötsligt ett stort antal biljetter till salu direkt från Fifa.

– Vi fick en hel del extrabiljetter för en vecka sedan. Vi var tveksamma till om folk kunde åka med så kort varsel, men de gick åt direkt, säger Lars-Åke Lagrell.

– Förmodligen är det Trinidad som nu lämnat tillbaka ännu fler biljetter, säger Lars-Åke Lagrell, ordförande på svenska fotbollförbundet.

Precis som i EM-premiären mot Bulgarien för två år sedan riskerar massor av stolar att gapa tomma när Sverige i morgon spelar på Westfalenstadion i Dortmund, trots att tusentals svenskar inget hellre vill än att vara på plats.

Här kan du köpa svenska biljetter

Pierre Bokvist