La Liga 2015/2016

”Barça-stjärnor i bråk på nattklubb”

Av: 

Martin Tolén

FOTBOLL

Konfronterade rivalspelare: ”Var mycket spänt”

FC Barcelonas segerfirande slutade i bråk.

Gerard Piqué, Marc Bartra och Neymar besökte en nattklubb och hamnade där i gruff med Espanyolspelaren Burgui.

”Det faktum att det var en allmän plats hindrade bråket från att eskalera”, skriver spanska medier.

I lördags tog FC Barcelona hem sin 24:e ligatitel efter 3–0-segern borta mot Granada.

– Ligan är ju den turnering som testar din ihärdighet under året och det är den man helst av allt vill vinna varje år. Det känns fantastiskt nu, sa lagkaptenen Andrés Iniesta då.

”Läget var mycket spänt”

Bruce Springsteen förhindrade dock en arrangerad segerfest, men det hindrade inte Barcelonastjärnorna från att hålla ett eget firande.

Kvartetten Gerard Piqué, Marc Bartra, Jeremy Mathieu och Neymar besökte i stället en nattklubb i Barcelona vilket slutade i bråk, enligt spanska 8TV.

Anledningen ska ha varit att Gerard Piqué konfronterat Espanyolspelaren Burgui – som var på plats tillsammans med flera lagkamrater – för dennes kommentar om att Piqué ”lämnar mycket i övrigt att önska för att bli respekterad som person” till spanska medier i januari.

”Ett bråk inleddes, men det gick inte allt för långt då spelarna var medvetna om att allmänheten såg på. Det var dock mycket spänt och det var nog bara det faktum att det var en allmän plats som hindrade bråket från att eskalera”, enligt 8TV.

”Han är barnslig”

Piqué har varit inblandad i flera situationer det senaste året.

Bland annat har 29-åringen öppet och hånfullt bedyrat sin kärlek till regionen Katalonien och hånat Real Madrid-stjärnan Cristiano Ronaldo vilket fått landslagskamraten Sergio Ramos att ryta ifrån.

– Det är barnsliga saker han håller på med. Han borde sluta med det där för att inte förlora sin respekt, sa Ramos i en intervju med Cadena Cope nyligen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

”Storklubbar på kö för Nilsson Lindelöf”

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga 2015/2016

Gerard Piqué

Neymar

Sergio Ramos

FC Barcelona

Jeremy Mathieu

La Liga