Fotboll

Mardrömmen: Lustig skadad igen

Av: 

Samuel Abrahamsson

FOTBOLL

Byttes ut tidigt i andra halvlek

Han har bara varit skadefri i två veckor, och under lördagen var oturen framme igen.

Mikael Lustig fick bytas ut tio minuter in i den andra halvleken i Celtics cupmatch, och det är nu oklart hur länge svensken blir borta.

– Han har stukat foten men förhoppningsvis är det inte så illa, säger tränaren Ronny Deila.

Mikael Lustig.
Mikael Lustig.

Här är beskedet som Erik Hamrén inte vill ha inför det stundade EM-kvalet borta mot Moldavien den 27:e mars. Mikael Lustig som haft en skadefylld säsong och gjorde comeback för bara två veckor sedan har nu gått sönder igen. Den svenske högerbacken utgick skadad redan i den 54:e minuten i dag när Celtic vann med 2-0 borta mot Dundee FC i den skotska FA-Cupen. Svensken fastnade mellan två motståndare och blev liggande i smärta. Strax därefter haltade han av planen. Det är ännu oklart vad det rör sig om för skada och hur länge han blir borta.

Guidetti hoppade in

John Guidetti som haft svårt att ta en plats i startelvan den senaste tiden fick även i dag börja på bänken. Svensken fick nöja sig med att hoppa in i den 74:e minuten utan att göra något mål.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!