Sirius skadekris - tio spelare kan missa Kalmar FF

avAdam Borg

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Sam Lundholm långtidsskadad.

Sirius skadebekymmer fortsätter.

Nu står det klart att Sam Lundholm missar resten av våren.

Dessutom klev Shkodran Maholli och Christer Gustafsson av söndagens träning, rapporterar UNT.

Sirius har öppnat årets allsvenska svagt. Klubben ligger näst sist i tabellen med bara en inspelad seger. Inför bortamötet med Kalmar FF på måndagen kommer nu nya bakslag för Uppsala-klubben.

Sam Lundholm blir borta resten av våren på grund av en mindre bristning i baksidan. Dessutom klev både Shkodran Maholli och Christer Gustafsson av söndagens träning och är tveksamma till spel på måndagen, skriver UNT.

Tio spelare kan missa matchen

Sirius har dragits med stora skadebekymmer hela säsongen och nu kan alltså hela tio spelare missa mötet med Kalmar FF. Sedan tidigare är Daniel Jarl, Elias Andersson och Karvan Ahmadi långtidsskadade.

Dessutom saknas definititvt Abdul Razak, Jesper Arvidsson, Omar Eddahri, Johan Eiswohld och nu Sam Lundholm.

Efter söndagens träning är nu också alltså Shkodran Maholli och Christer Gustafsson tveksamma till spel. Klubbens naprapat Anton Hagberg kommenterar skadesituationen till UNT:

– Det är tillfälligheter i vissa fall som med stukningar eller någon baksida. Med Razak är det mer att han är otränad och inte van att träna så hårt som vi göra. Vi har vridit och vänt på allting för att se hur Sirius jobbade förra året, då man inte hade så mycket muskelskador, och jämför med i år.

För att täcka upp för de bortfallen har Sirius tagit ut Linus Nygren samt U19-spelaren Jonas Olofsson till matchen mot Kalmar FF.

ARTIKELN HANDLAR OM