Zlatans bamsekram

Här möts Zlatan och Mourinho igen

De fick bara en säsong tillsammans men den satte spår.

När José Mourinho kom till Paris med sitt Chelsea mötte Zlatan Ibrahimovic upp med en stor kram.

De vann ligan tillsammans med Inter säsongen 2008/09 innan Zlatan Ibrahimovic lämnade Serie A för spanska Barcelona. Inför mötet i Champions Leagues kvartsfinal uttryckte både José Mourinho och Zlatan glädje över återseendet.

– För mig är han en stor person, när jag hade honom i Inter hade jag inga problem med honom, jag hoppas han känner samma sak. Jag tror att vi fann varandra, han vet vad han behöver för att vinna och han har erfarenheten. Jag har en väldigt bra relation med honom, sa Zlatan.

”Mina känslor desamma”

– Mina känslor är desamma. Vi har en bra relation. Vi hade aldrig problem. Den enda gången vi var oense var uppenbart, det var när jag ville ha kvar honom i Inter och han ville till Barcelona, svarade Mourinho.

Inför matchen på onsdagen möttes de två igen i Parc des Princes innandömen. Zlatan hälsade då portugisen välkommen med en stor kram innan Thiago Motta, som också hade Mourinho i Inter, avbröt konversationen.

PSG vann matchen med 3-1.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.