Spårade ur & gick till attack mot supporter

”Han var besviken, precis som vi alla var”

Aurelio De Laurentiis tappade fattningen helt efter Napolis tunga 0-1-förlust borta mot Parma.

Presidenten gick till attack mot en supporter.

Sedan belades spelarna med munkavle.

Parma hade bara ett skott på mål i matchen mot Napoli på söndagen. Ändå lyckades de vinna med 1-0 och förlusten är tung för Napoli, som nu är 12 poäng bakom Roma i jakten på en direktplats till Champions League.

– En stor besvikelse att förlora den här matchen, som vi kontrollerade. Vi hade chansen men sumpade den, säger tränaren Rafel Benitez.

”Blev bråk”

Efter matchen försökte Rai Sports reporter Alexander Antinelli få en kommentar av Napolis president Aurelio De Laurentiis, som dock vägrade att prata. I stället stormade han med bestämda steg raka vägen in i bilen för att åka därifrån. Men helt plötsligt slet ”ADL” upp dörren – och gav sig på en Napoli-supporter. Vakter tvingades gå emellan och dra isär dem.

– Det blev ett bråk, säger Antinelli.

Gav spelarna munkavle

Enligt Rais program La Domenica Sportiva förbjöds spelarna att prata med pressen efter matchen, sedan Napoli-ledningen fått kännedom om att De Laurentiis attack fångats på film.

Tränaren ”Rafa” Benitez tar dock presidenten i försvar.

– Han var besviken, precis som vi alla var, säger Benitez.

Se attacken här! (OBS! Extern länk)

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.