Lagans AIK

Samuel Olsson gjorde två mål när Lagan vann

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

Det blev Lagan som vann matchen hemma mot Lindsdal i division 3 sydöstra Götaland i fotboll på lördagen. 4–2 (3–1) slutade matchen.

– En rättvis seger. Där vi är i förarsätet från minut ett. Vi har ledningen med 3-1 i paus. Men när Lindsdal gör 3-2 med 20 minuter kvar så blir det spännande. Men denna gång lyckas vi avgöra i slutminuten. Bra insats av hela laget, tyckte Lagans tränare Richard Ståhl, efter matchen.

Lindsdals tränare Martin Edman kommenterade matchen:

– Vi ger bort första halvlek och låter motståndarna hitta in mellan våra lagdelar. Med andra ord är vi inte tillräckligt kompakta. I andra kommer vi ut som ett helt nytt lag och spelar som vi ska. Vi är kompakta både offensivt och defensivt och etablerar ett offensivt tryck långa stunder i andra. Reduceringen kommer till 2-3 och i slutminuten när vi går fram med allt vi har kontrar Lagan in 2-4.

Samuel Olsson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Albin Nyberg och Viktor Palmqvist, målen för Lindsdal gjordes av Eric Alm och Herman Sillerström.

Det här betyder att Lagan nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Lindsdal är sist, på tolfte plats tabellen.

Lördag 29 augusti spelar Lagan borta mot Åryd 14.00 och Lindsdal mot Karlshamn United hemma 15.00 på Fjölebro IP.

ANNONS

Betalar du för mycket för din el? Hitta ett bra avtal för dig när elpriserna rusar!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Lagans AIK

Lindsdals IF

Fotboll