Snuskiga hånet mot Man United

Ikonens märkliga sexutspel om krisen

Manchester Uniteds kräftgång fortsätter.

Då passar Eric Cantona, 53, på att skicka en snuskig julhälsning.

– Att titta på United är som när en gammal man har sex, säger klubbikonen.

Följ ämnen i artikeln

Cantona är inte direkt den som drar sig från att säga vad han tycker och tänker. När han nu ombeds kommentera Manchester Uniteds fortsatta kräftgång under norske tränaren Ole Gunnar Solskjaer, kommer ett oväntat utspel.

– Manchester United har en speciell plats i mitt hjärta, men att se United nu … det är lite som att ha sex som gammal man. Du försöker så gott du kan, men i slutändan blir alla ändå lite besvikna, säger Cantona.

Han understryker:

– Jag pratar inte om mig själv. Det är bara en metafor.

Solskjaer ger upp?

United ligger just nu åtta i tabellen och har förtvivlat svårt att få med sig segrar mot på pappret sämre motstånd. På presskonferensen i morse erkände tränare Solskjaer utan omsvep att han ”gett upp” den här säsongen.

– Vi visste att det här skulle vara en säsong med toppar och dalar. Nu handlar det om att använda den här säsongen till att hitta ett lag och en trupp inför nästa säsong. Förhoppningsvis kan vi skynda på den processen genom att få med oss fler resultat. Jag förväntar mig att vi blir mer jämna och definitivt att vi får mer erfarenhet och lär oss av våra misstag, men i nuläget är vi en bit ifrån där jag hade hoppats att vi skulle vara, sa han.

”Kommer tillbaka”

Uttalandet har skapat irritation bland fansen.

Eric Cantona är dock säker på att vinden kommer vända snart.

– United kommer att komma tillbaka (till toppen) eftersom det är den största klubben i världen, säger klubbikonen.

And rounding off The King's review of 2019... What does Eric Cantona think about the modern day Manchester United?… https://t.co/3XdsGjxijk
Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.