Uppgifter: Isak på plats i Dortmund

avErik Karlsson

Alexander Isaks övergång till Borussia Dortmund kommer allt närmare.

Enligt tyska Bild är Alexander Isak med familj på plats vid klubbens anläggning för att avsluta affären.

”Svensken är på plats”, skriver journalisten Moritz Leihkamm på Twitter.

Det var i går Sportbladet kunde avslöja den plötsliga vändningen i Alexander Isaks jakt på en ny klubb. AIK-talangen nobbar Real Madrid för en övergång till tyska talangfabriken Borussia Dortmund.

Och nu kommer offentliggörandet av affären allt närmare. Enligt uppgifter till tyska Bild är Alexander Isak på plats i Dortmund tillsammans med familj och rådgivare.

”En ny juvel”

”En ny juvel! Alexander Isak går till Borussia Dortmund. Svensken är på plats i Dortmund med familj och agenter”, skriver Bild-journalisten Moritz Leikamm på Twitter.

I Madridtidningen Marca, som tidigare hävdade att Real Madrid skulle bli Isaks nästa klubb, skriver man nu att ledningen i Real är överraskade över vändningen.

”Det enda som saknades var en påskrift, något som skulle ha gjorts i onsdags. Dessutom var det planerat att den unga svenska anfallaren skulle ha dykt upp i Madrid den dagen och visat upp sig under matchen mot Celta Vigo. Han hade en reservation på ett hotell i Madrid som han aldrig använde”, skriver tidningen och hävdar att affären fortfarande kan bli av.

ARTIKELN HANDLAR OM