Bahouis agent till attack: ”En feg skit”

Foto: BILDBYRÅN
Bahoui spelade i AIK tidigare.
FOTBOLL

Nabil Bahoui är helt utfryst i Hamburg SV och får inte ens träna med seniorlaget.

Nu rasar mittfältarens agent.

– Tränaren är en feg skit, säger Nochi Hamasor till Expressen.

I går kom uppgifterna om att tyska krislaget Hamburg SV, som ligger på kvalplats i Bundesliga, bestämt sig för att porta tre spelare från seniortruppens träningar.

De drabbade spelarna? Försvararna Johan Djourou och Ashton Götz samt förre AIK-mittfältaren Nabil Bahoui.

– Vi har fortfarande tre matcher kvar där vi kan ordna det här. Vi måste underordna allt för vårt uppdrag i detta avgörande skede. Därför har vi bestämt att kraftsamla och krympa vår trupp- och träningsgrupp inför avslutningen, sa sportchefen Jens Todt då.

”Tränaren en feg skit”

Men den förklaringen köper inte Bahouis agent Nochi Hamasor.

I stället sågar han Hamburgtränaren Markus Gisdol längs med fotknölarna.

– Nabil Bahoui har ju aldrig fått chansen. Hur ska Gisdol då kunna vet hur bra ”Nabbe” är om han inte spelat honom i en enda match? Sedan har det inte funnits någon som helst dialog med tränaren heller och han har inte sagt något varför Nabil inte spelar. Tränaren är en feg skit som inte kunnat ge en förklaring till varför en spelare inte får spela, säger Hamasor till Expressen.

”Något personligt från tränaren”

26-årige Bahoui kom till Hamburg från spel i Saudiarabien förra säsongen, men har den här säsongen bara gjort en match från start.

Och enligt Hamasor talar det mesta för en ny flytt i sommar där målet för Bahoui är att stanna kvar utomlands.

– Det är så klart inte bra att han inte får spela. Men det jag kan säga är att ”Nabbe” har betett sig exemplariskt, tränat hårt och har aldrig varit i bättre form. Sedan verkar det vara något personligt från tränaren Markus Gisdols sida som inte har något med fotboll att göra, säger Hamasor.

ARTIKELN HANDLAR OM