Malmö FF

Avslöjar: Sarfo nära Malmö

Av: 

Per Bohman

Linn Nordström

FOTBOLL

Stjärnskottet Kingsley Sarfo närmar sig en ny klubb.

Enligt Sportbladets uppgifter förhandlar Malmö FF med Sirius.

22-åringen har nyligen träffat de allsvenska serieledarna.

Kingsley Sarfo, 22, är en av vårens stora sensationer i svensk fotboll. Sirius unge mittfältare blev utnämnd till april månads bästa spelare i allsvenskan och har varit en bärande del av succénykomlingen från Uppsala.

Ghananen har ett år kvar på sitt kontrakt med klubben och det har sedan länge stått klart att Sirius räknar med en försäljning under sommaren.

Har träffat MFF

Flera utländska klubbar har anmält sitt intresse och tidigare i våras rapporterade Fotbollskanalen att Malmö FF ställt in siktet på Kingsley Sarfo.

Nu har intresset blivit konkret.

Enligt Sportbladets uppgifter är affären nu allt närmare att gå i lås. MFF förhandlar aktivt med Sirius och Sarfo ska dessutom ha träffat de allsvenska serieledarna.

Förhandlingar pågår

Ingenting är påskrivet – förhandlingarna pågår – och enligt Sportbladets uppgifter väntas Sarfo i så fall bli en av de dyraste övergångarna inom allsvenskan om klubbarna kommer överens.

Sarfo har under våren noterats för tre mål och fyra assist på elva allsvenska matcher.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Malmö FF

LÄS VIDARE

”Varje match är en fest för oss”

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Malmö FF

Allsvenskan i fotboll

IK Sirius FK

Fotboll