Icardi med i truppen efter otrohetsdramat

Dramat är totalt.

Mauro Icardi och hans fru, tillika agent, Wanda befinner sig i ett ytterst offentligt otrohetsdrama.

– Vi finns för honom, säger Icardis tränare Mauricio Pochettino.

Den som har hängt med i alla turer förtjänar ett diplom. Men ungefär så här.

Paris Saint-Germains stjärnanfallare Mauro Icardi uppges ha varit otrogen mot sin fru Wanda Icardi (tidigare Nara) med en argentinsk modell. Då publicerade Wanda en Instagram-story med texten ”Ännu en familj du förstör för en hynda”.

En försoning mellan de äkta makarna, som varit gifta sedan 2015 och har två barn tillsammans, såg då inte ut att vara aktuell. Det hela blir än mer prekärt, då Wanda är Mauros agent.

Mauro ska då ha hotat med att avsluta sin spelarkarriär om han inte får Wandas förlåtelse. Sedan dess har turerna varit många.

De båda har slutat och börjat följa varandra flitigt på sociala medier, och Wanda har bland annat publicerat en annan story på sin hand med texten ”Jag gillar den bättre utan (bröllops)ringen”.

Mauro fick spelledigt i veckan när PSG ställdes mot RB Leipzig i Champions League. Detta med hänvisning till ”familjeanlägenheter”. Det har viskats om att parterna försonats lika ofta som det viskats om motsatsen. För tillfället följer Mauro två konton på Instagram, fruns och PSG:s officiella. Wanda följer inte maken.

Mauro och Wanda Icardi.
Mauro och Wanda Icardi.

Var tidigare gift med Icardis barndomsidol

Puh. Och mitt i detta ska PSG spela en av säsongens viktigaste matcher, då man på söndagen ställs mot Marseille i klassikermötet.

Och då är Mauro Icardi tillbaka i PSG:s trupp.

– Mauro är en stark spelare psykiskt. Han mår bra och är tillgänglig för att vara en del av laget, säger lagets tränare Mauricio Pochettino på presskonferensen inför matchen.

– Han har tränat med laget efter matchen mot Leipzig och kommer att vara med i truppen. Det är uppenbart att alla ser efter honom, från spelare till presidenten. Vi finns alla där för att hjälpa honom när helst han behöver det, säger han vidare, enligt Marca.

Bonusinformation? Bonusinformation!

Wanda Nara var tidigare gift med den argentinske förre storstjärnan Maxi Lopez, som var Mauro Icardis barndomsidol. När de skiljde sig blev Wanda och Mauro snabbt ett par. Andra menar att deras relation inleddes tidigare än så.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.