Janne Andersson blev inte bjuden till Zlatans fest: ”Jätteledsen”

Zlatan Ibrahimovic fyllde 40 år i går och firade med stor fest.

Paul Pogba, Marco Verratti och Gianluigi Donnarumma var där – men förbundskapten Janne Andersson var inte bjuden.

– Jag var jätteledsen över att jag inte blev inbjuden, jag tycker väldigt mycket om att festa, säger förbundskaptenen med ett leende.

Zlatan Ibrahimovic var uttagen till Sveriges VM-kvaltrupp mot Kosovo och Grekland men tackade nej i sista stund med tanke på sin skada.

Förbundskapten Janne Andersson berättar om dialogen med världsstjärnan.

– Vi var överens i fredags och jag pratade med honom förra måndagen. Då var både han och jag tveksamma men vi hade ändå en förhoppning. Men vi bestämde oss i fredags att det tyvärr inte gick, säger han.

Till nästa samling kan han dock vara aktuell, berättar Janne.

– Hoppas verkligen att han kommer gång igen och att han kan vara med i nästa samling redan. Sen hur stor chansen är vet jag inte.

– Jag har en förhoppning sen kan jag inte veta.

”Jag var jätteledsen”

I går fyllde Zlatan 40 år och anfallaren firade på bästa vis – med bland annat en Ferrari-bil till sig själv samt en stor fest med andra fotbollsstjärnor som Marco Verratti, Paul Pogba och Gianluigi Donnarumma.

Men Janne Andersson fick ingen inbjudan till festen.

– Nej, säger förbundskaptenen med ett leende.

Var du ledsen över det?

– Jag var jätteledsen över att jag inte blev inbjuden, jag tycker väldigt mycket om att festa. Nejdå, jag vet inte om han hade någon fest.

Jo, det hade han.

– Vad roligt. Då är jag jättebesviken. Om det kommer fram sådant här i efterhand. Nej, jag hade tackat nej med tanke på att vi hade samling. 

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.