Paul Pogba

Pogbas dokumentär sågas – får bottenbetyg

Av: 

Nils Rahm

FOTBOLL

Paul Pogba har släppt en dokumentär om sitt liv.

”The Pogmentary” har dock blivit allt annat än en succé.

Dokumentären har fått 1,0 (av 10) i betyg på filmsajten IMDB.

Det spekulerades länge och i början av juni bekräftade Manchester United nyheten. Paul Pogba lämnar den engelska storklubben i sommar.

Samtidigt som den franske mittfältsstjärnan ryktas till Juventus har en dokumentär släppts om hans liv. ”The Pogmentary: Born Ready” ger en inblick i Pogbas liv och professionella karriär. 29-åringen berättar bland annat om när det skar sig med tränaren José Mourinho.

– Det började när jag skadade mig. Då berättade jag att jag skulle åka till Miami för rehab. Där tog en paparazzi bilder på mig och Zulay (hans fru). Det gillade inte Mourinho. Då sa jag till honom: Är du seriös? Jag är skadad och tränar tre gånger om dagen. Vad tror du om mig?

Paul Pogba.

Får lägsta betyget

Men dokumentären har inte blivit överöst med beröm. På filmsajten IMDB har ”The Pogmentary” fått 1,0 av 10 i betyg – vilket är det sämsta betyget som finns. I skrivande stund har omkring 9 200 personer röstat fram snittbetyget och just nu är Pogbas dokumentär den tv-serie som fått lägst betyg på sajten.

”En överskattad och överbetald fotbollsspelare som tror att han står i centrum hela tiden”, skriver en användare.

”En självupptagen persons snyfthistoria”, skriver en annan.

Huruvida de låga betygen faktiskt beror på dokumentärens kvalitet är oklart.

”Jag har inte ens sett den, men jag kom bara hit för att säga att jag inte kommer se dokumentären”, skriver en person som gett lägsta betyget.

Fransmannen har under sin tid i United hamnat i konflikt med flera supportrar – bland annat blev han utbuad i samband med en match i våras. Nyligen kom uppgifter ut om att Pogba totalt kostat den engelska klubben drygt 2,9 miljarder kronor.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Asahara: Kan hjälpa Pogba att få tillbaka sin stjärnglans

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Paul Pogba

Manchester United

Juventus FC