– Kan man tjäna det på tio veckor?

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Trion kan bli proffs – i Indien

Daniel Majstorovic är i AIK:s frysbox, Dulee Johnsson vill lämna Brage och Bojan Djordjic har ett utgående kontakt med Brommapojkarna.

Nu har trion fått erbjudanden från Indien, skriver fotbollskanalen.se.

– Min första tanke var: ”kan man tjäna så mycket på bara tio veckor?”, säger Bojan Djordjic.

Indien håller just nu på att starta upp sin nya liga och är på jakt efter stjärnnamn för att lyfta intresset. Namn som Ronaldinho, Michael Owen och David Beckham har nämnts i indisk media men sökandet går bredare än så.

”Är intressant”

Agenten Patrick Mörk, som fått mandat att jaga spelare i Sverige åt ligan, säger till fotbollskanalen.se att fem svenska spelare har fått erbjudanden från ligan. Enligt sajten är tre av dem Dulee Johnson, Daniel Majstorovic och Bojan Djordjic.

– Jag har ett utgående kontrakt och då lyssnar man på alla saker. Indien är intressant, men jag hade kanske inte lyssnat om det inte varit för siffrorna. Min första tanke var: ”kan man tjäna så mycket på bara tio veckor?”, säger Bojan Djordjic till fotbollskanalen.se

Åkt ur Superettan

– Men just nu vill jag inte tänka så mycket på det. Mitt fokus är på att hänga kvar i allsvenskan med BP.

Majstorovic är i AIK:s frysbox sedan han inte dykt upp till en matchsamling efter att ha blivit petad. Även Dulee Johnsons framtid är osäker sedan hans Brage åkt ur Superettan.

Den indiska ligan skulle starta i januari men datumet har nu skjutits upp till september.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM