Tottenham på jakt efter Riquelme

FOTBOLL

Villareal beredda att sälja argentinaren

Foto: Juan Roman Riquelme kan hamna i Premier League efter en sväng i Boca Juniors hemma i argentina.

Juan Roman Riquelmes karriär har gått i stå.

Kanske en nytändning i Tottenham?

– Villareal har fått ett bud, säger hans agent Marcos Franchi.

Tottenham dras, precis som vanligt, med många skador och har inlett Premier Leauge-säsongen med en seger på tre matcher.

Spelade med Boca Juniors

Viktiga spelare som Ledley King och Dimitar Berbatov saknas och nu ryktas det om att argentinaren Juan Roman Riquelmes är aktuell för London-klubben.

Riquelme, vars karriär stagnerade efter straffmissen mot Arsenal i Champions League 2006, tillbringade den största delen av fjolårssäsongen i Boca Juniors men tillhör fortfarande Villareal.

Flera klubbar i Europa har visat intresse för den argentinske mittfältaren och enligt hans agent Marcos Franchi är det Tottenham som kommit med det bästa budet.

Väntas kosta 150 miljoner kronor

– Vi vet att Villareal har fått ett väldigt bra bud från Tottenham och presidenten Fernando Roig analyserar budet, säger agenten till Radio La Red.

– De måste bestämma sig före 31 augusti annars stannar han i Villareal. Det finns inga fler seriösa bud.

Enligt uppgifter i spansk och engelsk press har Tottenham erbjudit Villareal 150 miljoner svenska kronor för mittfältaren.

– Om ingenting annat dyker upp tycker jag att man ska acceptera budet, det är bra både för spelaren och för klubben, säger Marcos Franchi.

ARTIKELN HANDLAR OM