Storsponsorn hoppar av Blåvitt

avMichael Wagner, Per Bohman

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Nils Wibergs Prioritet Finans har stöttat Blåvitt länge.

Nu kommer företaget försvinna från IFK:s tröjor.

– Det känns lite ledsamt, säger han.

Prioritet Finans blev ny tröjsponsor för IFK Göteborg 2011. Nu är den eran över. IFK Göteborg och Nils Wiberg, vd för företaget, har bestämt sig för att avsluta samarbetet.

– Jag har förstått att IFK Göteborg har kommit långt i sina samtal med en ny sponsor inför den kommande säsongen. För mig som blåvit supporter känns det väldigt bra om ett nytt avtal snabbt kan komma på plats, samtidigt som det känns lite ledsamt att Prioritet Finans nu lämnar utrymmet på bröstet på den blåvita matchtröjan, säger Wiberg i ett pressmeddelande.

Presenterar snart en ny sponsor

Han fortsätter:

– Vi kommer att vara kvar i klubben som sponsor i en annan roll än tidigare och stänger heller inga dörrar för utökat samarbete i framtiden om det skulle bli aktuellt.

Enligt Sportbladets uppgifter kommer IFK Göteborg presentera en ny tröjsponsor inom kort. Max Markusson, klubbdirekt för Blåvitt, säger följande om saken:

– Prioritet Finans har under en lång period bidragit med betydande insatser och vi hoppas kunna komma fram till en lösning där de finns kvar i en annan partnerroll.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM