”Han kan tänka sig att flytta till PL-klubben”

FOTBOLL

Uppgift: Zlatan har identifierat möjlig ny klubbadress

Ny dag, nytt Zlatan-rykte.

Daily Telegraph uppger att svensken identifierat Arsenal som en klubb han kan tänka sig att flytta till.

Det är ryktenas halvår för den svenska superstjärnan. Med ett kontrakt som går ut till sommaren är 34-åringen hett villebråd för de som vill göra en smart affär.

Real Madrid har varit återkommande på tapeten, även rykten om jättebud från Kina har cirkulerat. I helgen rapporterade också franska Le10Sport att José Mourinho väntas ta över Manchester United till sommaren och att portugisen redan hört av sig till Zlatan Ibrahimovic om att ansluta hos Premier League-klubben i sommar.

Nu är det engelska Daily Telegraph som kommer med nya Zlatan-uppgifter. Enligt den engelska tidningen ska svensken föredra att förlänga med PSG – men bollen ligger hos den franska klubben.

Då måste PSG släppa Zlatan

Och därför har Zlatan identifierat Arsenal som en klubb han skulle tänka sig för att flytta till om en PSG-förlängning inte blir av, uppger Telegraph.

Enligt tidningen är Zlatan inte villig att flytta till MLS riktigt ännu, utan han vill tillbringa ytterligare minst ett år hos en europeisk klubb där han vinna titlar. Och där uppges Arsenal vara ett alternativ.

Vad gäller PSG:s Zlatan-beslut uppger Telegraph att den franska klubben försöker locka någon av Cristiano Ronaldo, Eden Hazard eller Gareth Bale – och om en sådan supervärvning blir av i sommar måste man släppa Zlatan.