Frun rasar efter stämplingen i ansiktet

”Alla skador är tuffa, men det här är äckligt”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Readings Nelson Oliveira blev stampad i ansiktet av Tyrone Mings.

Efteråt bad Mings om ursäkt.

Men Oliveiras fru rasar mot Aston Villa-spelaren – hon vill att han straffas.

”Det finns ingen ursäkt för hans beteende. Han visste var hans huvud var. Alla skador är tuffa, men det här är äckligt”, skriver Mel Rodrigues på Instagram.

Den otäcka smällen kom i lördagens match mellan Reading och Aston Villa. Nelson Oliveira vände bort Tyrone Mings och satte fart mot Villas mål. Mings kom tillbaka och Oliveira föll omkull. Sedan blev Reading-spelaren stampad i ansiktet av Mings.

Det blev irriterat mellan flera spelare efter smällen. Oliveira hade ingen möjlighet att spela vidare. Han gick av planen och höll en handduk för ansiktet, man såg att det blödde rejält i ansiktet.

”Är otroligt ledsen”

Mings bad om ursäkt efteråt.

”Jag är otroligt ledsen för Oliveira, jag hoppas att han är okej”, skrev Mings på Twitter.

Domaren Geoff Eltringham straffade inte Mings i matchen, Aston Villa-spelaren klarade sig undan ett gult kort. FA startade en utredning, men valde att inte straffa Mings för incidenten enligt Reading.

”Vi som klubb anser att domaren och FA var fullt medvetna om incidenten som skadade vår anfallare Nelson Oliveira vid lördagens match. Som vi förstår det kan FA inte straffa spelaren i efterhand då domaren såg incidenten under matchen”, skriver Reading på sitt Twitter-konto.

”En sorgsen dag”

Oliveira är inte aktiv på sociala medier, men det är hans fru Mel Rodrigues. Hon rasar mot Mings:

”Det var en sorgsen dag för oss. Jag hoppas att någon överklagar så att han kan få en lång avstängning. Det finns ingen ursäkt för hans beteende. Han visste var hans huvud var någonstans. Alla skador är tuffa, men det här är äckligt. Jag hoppas att något händer, han kan inte få komma undan med det här! Han har klarat sig tidigare!”, skriver Mel Rodrigues på Instagram.

Mings har varit inblandad i situationer tidigare. Försvararen, som är på lån hos Aston Villa, tillhör Bournemouth. I mars 2017 fick Mings fem matchers avstängning efter att ha stämplat Zlatan Ibrahimovic på huvudet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN