Diouf slår tillbaka mot Carragher

FOTBOLL

Förre Liverpoolspelaren El-Hadji Diouf fick en rejäl känga av Jamie Carragher i mittbackens självbiografi.

Nu slår Diouf tillbaka.

– Carragher är ingenting för mig. Om Liverpool hade tio spelare som honom så skulle de aldrig vinna något, säger senegalesen.

Foto: Diouf och Carragher.

Carragher skrev i sin bok att han under alla år på Anfield inte träffat någon annan spelare som brydde sig så lite om han vann eller förlorade.

”Hans namn (Dioufs) – tillsammans med Salif Diaos namn – får fortfarande de tuffaste Liverpoolborna att rysa av skräck”, går att läsa i boken.

Diouf, numera i Blackburn, går till motattack i The Sun.

– Carragher är ingenting för mig. Jag spelade för Liverpool i två år och Carragher pratade aldrig med mig. Sånt är livet, en del människor är sådana.

”Har inte gjort något med sitt liv”

– Han var avundsjuk på mig – det är därför han pratade om mig. För när jag kom till Liverpool tjänade jag mer än honom och var ett större namn än honom.

– Jag tog mitt land till VM och till finalen i afrikanska mästerskapen. Så Carragher kan kritisera mig, han har inte gjort något med sitt liv.

Diouf säger att han hellre lyssnar på ”storheterna inom fotbollen” och syftar på Pelé och Maradona, som båda hade med senegalesen på sina listor över de 100 bästa spelarna i världen.

– De sa väldigt bra saker om mig.

ARTIKELN HANDLAR OM