Zlatan Ibrahimovic

Milans råd till Zlatan: Flytta

Av: 

Jennifer Wegerup

FOTBOLL

Säkrare boende – då får ”Ibra” byta adress

I?går genomförde Milan ett av de sista träningpassen inför dagens ligapremiär, och nye hjälten Zlatan Ibrahimovic passade på att vinka till fansen när han anlände till träningsanläggningen.
I?går genomförde Milan ett av de sista träningpassen inför dagens ligapremiär, och nye hjälten Zlatan Ibrahimovic passade på att vinka till fansen när han anlände till träningsanläggningen.

MILANO. Ett nytt hem i en annan del av Milano.

Det ser Milans ledning helst att Zlatan väljer till sig och sin familj.

Av säkerhetsskäl vill klubben inte att hans nya adress blir allmänt känd.

Zlatan och Helena under en shopping­runda på Via Montenapoleone som nu kan bli deras nya hemadress.

”Vi kommer att vinna allt”. ”Innan jag kom vann Inter inget”. ”Det är den vackraste tröjan jag spelat i”.

Zlatan Ibrahimovic älskar att provocera och hans uttalanden de senaste dagarna har som väntat retat en del Inter-folk. När familjen Ibrahimovic nu letar nytt hem i Milano är detta en av anledningarna till att Milans ledning gärna ser att man flyttar till en helt ny adress.

– Att säga att det finns en hotbild mot familjen vore klart överdrivet, det gör det inte. Men samtidigt är det ju så att det räcker att det finns några idioter som retar upp sig och får för sig att göra något, säger en person inom Milan.

Villa vid Como-sjön

Enligt vad Helena Segers taleskvinna Victoria Egler berättat har familjen Ibrahimovic kvar sin vackra lantvilla vid Como-sjön, utanför Milano. Däremot uppges Helena Seger och Zlatan nu leta efter en ny lägenhet i centrala Milano.

– Milan har flera lägenheter som man erbjuder. Bland annat en där Kaká och Pato bott, Pato flyttade nyss. Men den ligger precis i närheten av där de bodde förut, säger en Milan-kontakt.

Klubben bestämmer inte var spelarna bor utan hjälper bara de som önskar med att finna en lämplig bostad och har alltså även ett antal bostäder att erbjuda. Men samtidigt ser Milans ledning gärna att Zlatan och hans familj inte bor på en så känd adress som den gamla.

– Den nya blir förstås känd om ett tag, större är inte Milano, men det kan i alla fall dröja ett tag, då behöver de inte få arga Inter-fans utanför direkt, säger källan i Milan.

Haft livvakt

Pressagenten Victoria Egler berättade, med Helena Segers godkännande, nyligen i en intervju i Aftonbladet Söndag om att familjen Ibrahimovic under en period i Inter hade livvakt, på Inters uppmaning. Fotbollen väcker starka känslor och klubbarna gör vad de måste för att skydda sina stjärnor.

Enligt uppgifter till Gazzetta dello Sport kan Zlatan med familj komma att flytta in i en ännu mer central våning, i Milanos modekvarter, nära paradgatan Via Montenapoleone och Hotel Bulgari. Lägenheten är Huntelaars gamla. Huntelaar som fick lämna Milan då Zlatan kom. Skulle Zlatan flytta in i den våningen blir en av hans nya grannar ingen mindre än gamle lagkamraten i Ajax, numera Inter-rivalen, Wesley Sneijder.

ANNONS EXTERN LÄNK

Se alla Champions League-matcher på C More. Beställ här

C More

Zlatan–klippen vi aldrig glömmer

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic