Ibrahimovic missar landslagets träning

Lämnade Milano sent på eftermiddagen

Zlatan Ibrahimovic missar kvällens träning med det svenska landslaget.

28-åringen lämnade Milans träningsanläggning först vid 16:10 för att flyga till Sverige och komme rinte att hinna till träningen med landslaget klockan sex i kväll.

Hinner inte till Stockholm i tid för kvällens träning.
Hinner inte till Stockholm i tid för kvällens träning.

Zlatan Ibrahimovic har under dagen genomgått omfattande läkarundersökningar inför kontraktsskrivningen med nya klubben AC Milan. Samtidigt har 28-åringen fört en kamp mot klockan för att hinna till Sverige och träningen med landslaget klockan 18:00.

Den matchen är nu förlorad.

Lyckade undersökningar

Ibrahimovic har genomfört samtliga medicinska undersökningar med lyckat resultat men var vid 14:00 fortfarande inte klar med alla formaliteter.

– Han är fortfarande kvar i Milano. Han kommer att skriva på de slutliga kontrakten inom den närmaste timmen. Läkarundersökningarna är avslutade. Efter kontraktsskrivningen ska han till Linate-flygplatsen för att resa till Sverige, sade Giuseppe Sapienza, vice kommunikationsdirektör i Milan.

”Får ta den tid som behövs”

Milan skriver nu på sin hemsida att svensken lämnade träningsanläggningen först vid 16:10 för att flyga till Sverige,

– Ingen har egentligen räknat med att han skulle hinna till träningen. Vi hoppas att han är här innan dygnet är slut. Det får ta den tid som behövs, säger landslagets presschef Hans Hultman.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN