PL-stjärnor låg med samma groupie – nu riskerar de HIV

FOTBOLL

Sex Premier League-spelare väntar på testresultat

Sex Premier League-spelare i tre olika klubbar väntar på ett besked som kan vara livsavgörande. De kan ha smittats av HIV efter att ha haft sex med samma groupie.

– De är utom sig av oro, de är fullt medvetna om vilken skandal detta kan orsaka, säger en källa till people.co.uk.

Flera brittiska tidningar och nätsajter rapporterar om händelserna som kan utveckla sig till en av de största skandalerna i Premier Leagues historia. Av rättsliga skäl namnges ingen av de spelare som riskerar att drabbas av viruset HIV som orsakar den dödliga sjukdomen Aids.

”Kommer säkerligen avsluta deras karriärer”

– Det är som en tickande bomb för dem och det kommer säkerligen avsluta deras karriärer om de har smittats. Ingen har berättat för sin familj eftersom de inte vill oroa dem, berättar uppgiftslämnaren för people.co.uk.

Kvinnan fick viruset av sin ex-pojkvän

Enligt people.co.uk. vet inte kvinnan som misstänks ha smittat spelarna med HIV när hon ådrog sig viruset. Hon träffade spelarna genom sin ex-pojkvän som rör sig i fotbollskretsar. Under en paus från sin pojkvän låg kvinnan med de sex spelarna. Hon återvände senare till sin pojkvän, för att efter ett tag få höra honom berätta att han var HIV-smittad. Det visade sig att även hon smittats. Och hon tvingades informera Premier League-spelarna.

ARTIKELN HANDLAR OM