Kindberg fortsätter dementera Potter-flytt

Publicerad:
Foto: GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE

FOTBOLL

Graham Potter har ryktats ihärdigt till diverse Premier League-klubbar.

Senast i raden är Southampton, men Östersunds ordförande Daniel Kindberg är säker på att klubbens tränare inte flyttar i sommar.

– Det är inte aktuellt, Potter ska ingenstans, säger han till Fotbolldirekt.se.

West Bromwich, Stoke och Swansea, Graham Potter har ryktats ta över ett antal Premier League-klubbar. Men efter segern borta mot Arsenal i februari viftade Östersunds ordförande Daniel Kindberg bort ryktena om en flytt till West Brom.

– Ska han gå till en klubb så ska han gå till en av Europas stora klubbar. Vad är det för mening annars för honom att gå vidare liksom. Varför gå till en småklubb i första- eller andraligan, det är meningslöst. De sparkar ju managers varannan vecka där. Det funkar inte. Han ska till en storklubb där de har klass, sade han då till Sportbladet.

Senaste klubben i England Potter kopplats ihop med är Southampton. Enligt Daily Mirror ska ”Saints” se Östersundstränaren som ett intressant namn oavsett om de håller sig kvar i Premier League eller inte. Men inte heller den här gången har Daniel Kindberg hört något konkret.

– Haha, det där har jag hört i fyra år! Det är inte aktuellt för Potter ska ingenstans. Jag tror som vanligt att det är påhittade rykten för det är då ingen som hört av sig till oss. I mina ögon är det tämligen oseriösa spekulationer som kommit ut, säger han till Fotbolldirekt.se.

Det finns inte en chans att Potter lämnar er i sommar?

– Nej, det tror jag verkligen inte. Det är inte aktuellt och jag förhåller mig inte till spekulationer, det får andra göra, tills det är någon som faktiskt kontaktat oss i frågan.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.